utazási feltételek


Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram felhasználása


A kedvezményezett neve: Credo Tours Utazási, Szállítási, Marketing és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság


A pályázati felhívás kódszáma: GINOP-9.1.1-21


A szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft


A koronavírus-járvány jó néhány ágazatot K.O.-val kiütött. Az egyik legnagyobb vesztes a turizmus volt. Az országok bezártak, az emberek nem tudtak és sokan nem is akartak utazni. Ez a személyszállításnak is durva bal horog, majd jobb egyenes volt. Mire számíthatunk a következő néhány hónapban? Idén nyáron fog ránk is sütni a nap?


A világjárvány a buszos cégeket is összeroppantotta. A COVID-19 járvány elhúzódó gazdasági hatásának a személyszállító vállalkozások is kárvallottjai lettek, a ezek a vállalkozások az elmúlt háromnegyed évben bevételeik 70-100 százalékát veszítették el a járvány és az utazási korlátozások miatt - közölte az Új Média Kft. kedden az MTI-vel a buszos vállalkozások szakmai havi lapjának, a Busz Transz Magazinnak olvasói körében végzett felmérése alapján.


Eszközpark fejlesztés a Credo Tours Kft.-nél


A kedvezményezett neve: Credo Tours Utazási, Szállítási, Marketing és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság


A pályázati felhívás neve: Hátrányos helyzetű településeken működő mikro-és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása


A pályázati felhívás kódszáma: GINOP-1.2.9-20


A projekt címe: „Eszközpark fejlesztés a Credo Tours Kft.-nél”


A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-02996


A szerződött támogatás összege: 4 529 718 Ft


A támogatás mértéke: 70 %


A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.31.


Jelen projekt során új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek kialakítása valósul meg, szolgálva ezzel a versenyképességet és a munkakörülmények színvonalának növekedését.


A fejlesztés négy területen történik. Az irodai számítástechnikai eszközök korszerűsítése a szolgáltatási színvonal növelését, az infokommunikációs eszközök korszerűsítése az idegenvezetők munkáját segíti, az audio guide készülékek beszerzése az utasok minőségi élményeinek javítását célozza meg. Takarításhoz, karbantartáshoz szükséges berendezések beszerzése szolgálja gépkocsijaink kifogástalan állapotának fenntartását.


Vállalkozásunk elkötelezett a fenntartható turizmus mellett, mindent megtesz azért, hogy minimalizálja a turizmus bolygóra gyakorolt káros hatását. Az autóbusszal való utazás nemcsak biztonságos, de nagyban hozzájárul a környezetvédelemhez. Az energiafogyasztás és a széndioxid-kibocsátás tekintetében a busz az egyik legkörnyezetbarátabb közlekedési eszköz, az egyéb közlekedési eszközökhöz képest és a kibocsátások és a fogyasztás tekintetében a legjobb értékek jellemzik. Autóbuszaink megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeknek.